tisdag, september 12, 2006

Förlåt och jag ska skärpa mig...

Jag har tyvärr haft fullt upp de senaste dagarna. Det är mycket som ska hinnas med när det är helg men jag ska förbättra mig.

Det var match i lördags och resultatet var inte precis vad vi alla hade förväntat oss. Det var nästan en kopia av matchen mot Aston Villa. Boro hade parkerat spelarbussen framför sitt mål och arsenal gjorde allt för att hitta nyckeln till bussen. Tyvärr så gjorde Boro första målet i matchen, deras första skott (tror det var det enda) på mål. Därför föll Boros backlinje längre bak och det blev svårare. Tillsist lyckades Eboue ramla på Downings ben och straff utdömdes. Henry tog sitt ansvar som kapten och slog säkert in bollen i mål. Inga fler mål i matchen och arsenal har bara 2 poäng efter 3 matcher, nästan pinsamt. Men spelet blir bättre för varje match nu och det är bara en tidsfråga innan det lossnar.

Betyg på spelarna (1-10, 1 - korpen, 10 - världsklass)
Lehmann: 5 - Hade ingen chans på målet och hade i stort sett inget mer att göra i matchen. Tror nästan att han har rört målen mer med fötterna än händerna i årets Premier League.
Eboue: 6 – Fixade straffen men vi har vant oss med fler offensiva rusher.
Touré: 6 - Hade inte mycket att göra, men får gärna bli lite bättre på fasta situationer.
Djourou: 5 - Tittade för mycket på boll när Boro gjorde mål, annars inte mycket att göra.
Gallas: 5 - Världsspelare som har kommit till arsenal men var delaktig i baklängesmålet. Hade fina inlägg som med tiden blir viktiga.
Hleb: 5 - Någon måste skicka iväg honom på en skottkurs. Måste lära sig att ta avslut och inte passa hela tiden. Fick iväg ett skott under matchen och måste ses som ett framsteg. Visade sig skicklighet i att hålla i bollen och skapa ytor till sina medspelare.
Cesc: 6 - Svår match för vår spanjor, fanns inga ytor att slå bollen på. Han försökte men han kan mycket mer.
Gilberto: 6 - Gjorde som vanligt, hjälpte försvaret och samlade upp bollen. Behövs dock inte så mycket i den här sortens match.
Ljungberg: 6 - Han försökte och försökte men kommer alldeles för långt ner i planen och då är det svårt att göra djupledslöpningar. Tar ett stort ansvar defensivt men vi saknar målen från Freddie.
Henry: 6 - Gjorde målet men vi har större kvar på kaptenen. Han kommer inte till sin rätt i den här sortens matcher.
van Persie: 5 - Grabben är en så stor talang, han måste börja leverera nu. Missar alldeles för mycket.


Inbytta
Adebayor: 5 - Skapade inte så mycket framåt, men visade fin teknik.
Rosicky: 6 - Bäst av inhopparna, var kvick och blir farlig med tiden.
Baptista: 5 - Kommer att bli nyttig i matcherna mot norrlagen, var dock ganska osynlig i matchen.

Imorrn är det match mot Hamburg och det ska bli spännande att se hur laget spelar mot förhoppningsvis ett spelade lag. The Sun har en rolig
artikel som handlar om Baptista, kanske kan detta få fler brasilianare till klubben.

Avslutningsvis vill jag bara tillägga att jag har träningsvärk, för jag var dum nog som dammade av innebandykluban igår kväll.

Hörs

Annonser