fredag, oktober 20, 2006

Laruen, mer Cesc och lite Reading

Lauren förväntas inte komma tillbaka förrän tidigast vid årskiftet, detta har Wenger sagt. Tydligen var det en allvarlig skada som han drog på så och han lär först som fyra veckor vara tillbaka i normal träning. Sedan ska det ta upptill en månad innan han har hittat fysiken som krävs för spel. Dock så är det ingen panik, visst Eboue är skadad för tillfället men så här långt har Hoyte gjort det bra som högerback. Wenger nämner också att det inte finns någon utnämnd högerback utan den som är bäst vid tillfället spelar.

Wenger har också uttalat sig om Fabregas nya kontrakt, och förklara varför längden är så pass lång. Han vill inte behöva göra 5-6 ändringar per säsong utan behålla stora delar av truppen.

Wenger verkar ha fått såpa i mun för han har lyckats med flera uttalande inför matchen mot Reading. Två gamla arsenal-spelar återfinns i Reading, Steve Sidwell och James Harper, och de tillhörde arsenals ungdomslag men fick inget kontrakt hos Arsenal. Wenger är inte förvånad att de har lyckats arbeta sig till Premier League.

Imorgon blir det lite inför Reading - Arsenal, så till dess: Sov lugnt

Annonser