söndag, juli 27, 2008

Då var det dags igen

Jag måste ju börja med att säga att jag gör detta väldigt sporadiskt. Varför vet jag inte, för jag tycker att det är ganska så kul att skriva saker. Men det är väl tiden som är min nackdel.

Det är sjukt att värmen har hittat hit till Sverige, just nu är det 29 grader utanför fönstret. Det är ju en temperatur som de södra delarna av Europa är mer vana vid. Jag klagar inte men det finns ju de som längtar efter hösten, bla min far. Det tycks som att värmen stannar några dagar till iaf, så det blir svårt att koncentrera sig på jobbet.

Vad händer annars då? Jo Tour de France avslutas idag och jag måste säga att det är en underskattad sport, visst det finns många supportrar i det här landet men inte så många som det borde. Det är ju även en kul tv-sport och varje sommar blir jag lika sugen på att skaffa mig en ordentlig cykel och börja träna. Men det slutar på samma sätt, dvs inget händer. Klart jag har ju fullt upp med golfspelandet och titta på fotboll. :)

På tal om fotboll, det är inte så lång tid kvar tills Premier League drar igång. Vi får se hur det kommer gå för Arsenal, kanske kan de överraska även i år. Truppen har ju blivit tunnare också sen förra säsongen. Men jag tror ändå på de röd-vita.

Over and out...

Annonser