lördag, november 11, 2006

Inför Arsenal - Liverpool

Imorrn är det match på Emirates Stadium och motståndet står Liverpool för. Matchen börjar kl 17 och sänds på Canal+ Sport1. Inför matchen finns inte så mkt att säga då Mr Wenger har inte pratat med media. Det är så att han har inte sagt något sedan förlusten mot West Ham. Det har att göra med den lilla uppståndelse som skedde efter målet. Wenger var nära att sänka fjanten Pardew och fjärde domaren var tvungen att ingripa. Tack vare Sky Sports har FA valt att anmäla de båda för våldsamt beteende.
Många engelska tränare skriker nu och tycker att Wenger är en dålig förlorare. Men han gjorde samma sak i våras med Martin Jol men han är ju holländare. Det som sker nu är att Wenger får känna på samma behandling som Svennis. Wenger har klarat sig i 10 år utan att göra bort sig och nu har äckeltidningarna äntligen hittat nåt som de kan skriva om. Det jag undrar om är varför ingen snackar om de mynt som slängdes in förra helgen? Det hände även när Fulham mötte Everton.
Imorron måste Arsenal vinna om de ska hänga med i toppen, både Man Utd och Chelsea vann idag. Lite svårt att gissa på startelvan när Mr W har varit tyst. Det har dock kommit ut att Rosicky gick sönder i torsdag och blir borta i ca 10 dagar, baksida lår som krånglar. Jag är osäker om Walcott startar, kanske kör han med Flamini istället. Jag är dock ganska säker på att van Persie får sitta på bänken och att Adebayor får chansen. Det blir lite mer det klassiska 4-4-2 uppställningen.

Trolig startelva
Lehmann
Eboue - Touré - Gallas - Clichy
Hleb - Cesc - Gilberto - Walcott
Adebayor - Henry

Bänk: Almunia, Senderos, Hoyte, Flamini, van Persie

2 Comments:

Blogger Anders C said...

heja Arsenalerna! Hoppas de kan göra mål, och håller med om att Adde borde få starta denna match.

14:21  
Blogger Anders C said...

Och matchrapporten kommer när då?

16:57  

Skicka en kommentar

<< Home

Annonser