onsdag, november 01, 2006

Matchrapport: Arsenal - CSKA Moskva 0 - 0

Jag fick lite kritik för min korta rapport från matchen mot Everton i lördags. Så jag ska försöka vara lite bättre ikväll. Tyvärr så blev resultatet inte vad jag trodde att det skulle bli.
Arsenal hade chanser och åter chanser, jag kommer inte ihåg alla missar. Henry lyckades missa mål två gånger när han var fri. Rosicky stod för en stor miss när han missade hela målet och istället träffade Akinfeev som satt bredvid målet. Cesc lyckades även han missa målet efter att ha lyckats komma förbi målvakten. Det var helt enkelt inte Arsenals kväll, tyvärr. I slutet av matchen blev spelarna trötta samtidigt som humöret sjönk efter alla missar. Spelet var bra i stort sett hela matchen och ingen behöver skämmas.
Det var dock nära att CSKA fick med sig alla poäng. Mr Love, hur man nu kan heta så, lurade bort Gallas och var fri mot Lehmann. Lehmann gjorde en mkt fin räddning och något annat hade gjort riktigt ont i själen. Så dags för lite betyg

Spelarbetyg (1-10)
Lehmann: 7 - Hade i stort sett inget att göra och borde ha frusit ihjäl. Han gjorde som sagt en mkt fin räddning och räddade en poäng.
Hoyte: 7 - Gör han bra match och följde med framåt. Han hade även några fina inlägg och skötte det defensiva helt ok. Blev lite trött på slutet.
Touré: 7 - En grym insats, som vanligt alltså. Han fick mer att göra i andra halvlek men gjorde det bra.
Gallas: 7 - Spelade på sin bästa position och gjorde det bra. Han blev dock förbi spelade av Love i andra halvlek.
Clichy: 7 - Fransmannens första start för säsongen och det märktes i början. Han var lite het och gick bort sig några gånger. Man han kämpade på och han hittar säkert formen snart. Han behöver träna inlägg för flera var av dålig kvalité.
Hleb: 8 - Han var helt underbar i första halvlek men måste bli lite mer självisk.
Cesc: 8 - Samma som ovan men på slutet var han trött. Han kom fel i närkamperna och skulle behöva lite vila nu. Han är otroligt viktig för anfallsspelet och slog inte bort många bollar i första halvlek.
Gilberto: 7 - Vad ska man säga, en vanlig dag på jobbet kanske. Han hade inte mkt att göra i första halvlek men fick lite mer att göra i andra. Han städade framför backlinjen när det behövs och slog snabbt ifrån sig bollen.
Rosicky: 8 - Han var också helt underbar i första halvlek men försvann ganska så fort i andra halvlek. Slog en mkt vacker yttersida till van Persie i första, vackert.
van Persie: 7 - Han brände lite för mkt idag men annars var det en av hans bättre insatser den här säsongen.
Henry: 7 - Snacka om att vi har krav på grabben och han hade möjligheter att leva upp till dem. Tyvärr så missade han de friläggen som han fick och lite mer skärpa i avsluten krävs.

Byten: Walcott (in 71:a, ut Hleb), Aliadiere (in 82:a, ut van Persie) och Flamini (in i 88:e, ut Cesc) betygsätts ej.

Nästa match spelas på söndag och tyvärr visar inte Canal+ matchen i direktsändning. Istället sänds den i eftersändning kl 17:??. Det gäller för spelarna att fortsätta på samma väg som ikväll. Spelet finns där och nu gäller det att hitta skärpan i avsluten. När det lossnar, ja det kommer göra det, så kommer det att lossna rejält.

1 Comments:

Blogger Andy said...

Bra! Nu är jag nöjd!

CSKA var grymma...

21:48  

Skicka en kommentar

<< Home

Annonser