söndag, september 17, 2006

Match och lite pirr i magen

Ja, då var det söndag. Det är tom söndagen den 17 september vilket betyder att det är val idag. Kommer vi få en ny regering eller måste vi stå ut med den gamla i fyra år till? För Sverige är viktigt att vi får en ny regering för det känns som att vi har gått i tomgång sen förra valet. Göran Persson ser så himla trött ut, och uttråkad ut. Han behöver pension och sossarna behöver också en förlust. Så de kan förnya sitt parti och slänga ut många av de gamla rävarna. De måste komma med nya idéer, så som alliansen har gjort i det här valet.

Samtidigt är det två riktigt trevliga matcher på canal+. Först ut har vi Chelsea mot Liverpool och därefter Man Utd mot Arsenal. Det blir att inhandla fikabröd och fixa kaffe för eftermiddagen kommer tillbringas framför tv:n.

Trolig starelva för arsenal är följande:
Lehmann
Eboue - Touré - Djourou - Gallas
Ljungberg - Gilberto - Cesc - Rosicky
Baptista - Adebayor

Kanske spelar Walscott istället för Baptista men jag tror inte AW vågar det. Sen spelar kanske Hleb istället för Ljungberg eller Rosicky.

Det kommer bli en intressant match och det är första gången för säsongen som arsenal kommer möta ett lag som inte tar med spelarbussen ut på planen.

Avslutningsvis vill jag passa på att säga att kommer att vara i London nästa helg och se arsenal-sheffield utd.

Annonser